Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flera år gammal text, men det gjorde sig tungt påmind nyss..


Flickan lever (pojken är död)

Flickan lever som om
ingenting blivit kännt
pojken är instängd
i en kista under jord

Bortglömd som freden
två fingrar i luften
men ingen längre vet
vad det står för

Hon håller hårt på sin version
har inte gjort något fel
ett ostraffbart ego
men sanningen måste fram
flickan lever, pojken är död

Han tappade kontrollen
efter år av tystnad
nu måste han leva med den
ett livstidsstraff
medan flickan dricker upp,
lutar sig tillbaka och ler mot solen




Fri vers av J P
Läst 347 gånger
Publicerad 2007-07-24 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J P
J P