Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du är modig


ändå går du framåt

stigen du gick på slog bakåtvolter
ändå gick du framåt

vinden du gick mot
fick dig att tappa håret
ändå gick du framåt




det var jag som slog bakåtvolter
det var jag som blåste


ändå går du framåt
mot mig




Fri vers av Issand.
Läst 522 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-07-24 20:09



Bookmark and Share


  Burn
oj, så vacker dikt! jag läser in stor närhet och stor vilja. i kärleken till den andre. det är som ett enda Jag vill dig.

mycket fin dikt.
2009-01-10

  mikael ejdemyr VIP
Vilken fantasi! Och den är verkligen egen, bilden av en stig som gör volter!! Haha. Och dikten är bra uppbyggd. Och denna drömliknande önskan om oövervinnlighet är ju fullt igenkännbar. Det är bara att kapitulera.
2008-05-02

  Connie
En del stigar har \"smilgropar\", de kittlar så skönt under fotsulorna!
2007-07-30

  Nikolai Jungsin VIP
Yes
Bara kämpa..
Härligt beskrivet.
2007-07-24

  Lena Renman
Hej jamen BRA!
lena
2007-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Issand.