Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du är min


stjärnfall.

himlen gråter inatt
för du är så vacker
speciellt utan kläder

och vi går hand i hand
det spelar ingen roll längre
nu får du säga att jag är fel (fet)
jag är odödlig nu


stjärnor faller ner
och landar mellan dig och mig
jag önskar dina läppar
mot mina ögonlock


jag blundar
önskar, väntar
ge mig kärlek
mer mer mer


och så händer det
de som borde hänt då
för länge sen


kyss mina ord
jag skriver ner dom
och ger dig alla mina tankar
på ett papper


så slipper du läsa dom
och gissa om jag
känner som du


för jag lovar
du orsakar jordbävning
i mitt hjärta
i min kropp (i din?)


snälla
inte mer tårar
det var då
nu är nu


du och jag


det känns så bra
att säga vi
och spara bokstäverna
till senare




Fri vers av Lina Hellstrand
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-25 06:20



Bookmark and Share


    Oprofessionell
oj du den här var faktiskt jäkligt bra, ett stort plus för paranteserna som jag gillar grymt då dem liksom tar texten till en annan nivå - en annan känsla
2007-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Lina Hellstrand
Lina Hellstrand