Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oväder.

jag tror det föll
ett sommarregn
mellan dig och mig
och alla mina tankar
skapade ett åskmoln
av förvirring




Fri vers av Lina Hellstrand
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-25 06:26



Bookmark and Share


  Lillasyster F
Mycket bättre titel nu!
En fin och lite vemodig dikt.
2007-07-26

  Smultris
Jag tycker nog att din titel är ganska så missvisande.
Väderspänningar står i huvudsak för svåra gaser i kistan i kombination med diareer och kramper osv. Visst betyder ordet även åskhuvudvärk men jag tror inte att jag har hört ordet användas i andra situationer än vid tarmproblem.

Om du tänker efter så kan du säkert minnas en farmor eller mormor som brukade klaga på att hon hade så hemska väderspänningar;)

Jo, vad jag menar är att om du inte syftar på fjärtar med den här dikten så skulle jag nog vilja se en annan titel, för nu när man först läser titeln så är man redan inställd på det jag skrivit om ovan. Den här dikten är mycket söt så den förtjänar att heta något mer passande;)
2007-07-25

  Eline.P
Bra poesi ska väcka intresse från första raden..och ja, det gör du här. Gillar detta;)
2007-07-25

  thyra
Gillar också!
2007-07-25

    Maria Malm
Fint använda väder-uttryck för att beskriva känslor.
2007-07-25

  albertina
Denna gillade jag. Väderspänningar.
Skapade ett åskmoln av förvirring det tyckte jag om.
Kort men mycket fin
2007-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Lina Hellstrand
Lina Hellstrand