Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svensk sommar. På franska.


Regniku

L\'été! Bienvenue!
Il pleut comme une vache qui pisse.

Merde et zut alors!




Bunden vers (Haiku) av Lillasyster F
Läst 545 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-25 08:50



Bookmark and Share


    Fröken Frida
fin liknelse där ;P
et zut, encore..
2008-05-25

  "Silver" VIP
Non, c\'est n\'est pas \"La vache qui rit\" ... c\'est \"une vache qui pisse\", un poème très bien fait et j\'adore le titre!

Très bien, Petite soeur!
2007-07-25

    Maria Malm
Haha..den franskan förstod till och med jag!
2007-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Lillasyster F
Lillasyster F