Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en under ett år återkommande mardröm nedskriven i text 3 år senare


Önskan

Vagn, vagn, barn vagn
Barnvagn
Överallt
Mamma pappa, mamma mamma, pappa pappa

Ingen mamma, ingen pappa
Omhänder
Tag

Vagn, vagn, barn vagn
Barnvagn
Överallt
Önskar vara
Med
Barn.




Fri vers av stefan VIP
Läst 312 gånger
Publicerad 2007-07-25 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stefan
stefan VIP