Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kroppsfunktion eller brist på sådan


Erektion

1 månad
3 månader
av och till
varför
ibland, ofta,
alltid

risk
nej
frö
nej
barn
nej

vill ha barn
Ja

Erektion
Ibland

Viktigt?

Nej




Fri vers av stefan VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-25 13:06



Bookmark and Share


  ospray
Finurligt skriven
gillar jag =))
2007-07-25
  > Nästa text
< Föregående

stefan
stefan VIP