Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fem förgyllda bokstäver

En mening för varje bokstav i ditt namn
som beskriver vad du är för mig
vem du är i mina ögon

En känsla för varje ord du ger mig
som målar vår palett
med jordens alla färger

En önskan för varje blick jag får
som går direkt till dig
med ljud som aldrig hörs




Fri vers av LadyFool
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-26 00:34



Bookmark and Share


  issac.a.m
En önskan för varje blick jag får
som går direkt till dig
med ljud som aldrig hörs
Såååå Vackert...
2007-07-26
  > Nästa text
< Föregående

LadyFool