Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så mycket skrot som samlas där - varje i-landsmänniskas vardagsmisär?


Inkorg


I min inkorg finns roliga saker
diverse mail som sparats utan orsaker
allt från reklam om sexleksaker
till raggningsförsök från desperata kroater

En spelsajt meddelar att Super Mario gör succe ännu en gång
Ett kedjebrev går på rundgång
En väns vänstra sko är på språng
Madonna har sjungit en gammal sång

En okänd tipsar om en viktig länk
En 40-talist vill sälja sin gamla skolbänk
Miljöförstöringen leder till överflödigt daggstänk
En båt har fått ett nyinrett kallskänk

Ett skickat brev kunde ej levereras
Riksdagen kan infiltreras
Drottningen ska bordsplaceras
Britney Spears har ignorerats

Ingen hejd på galenskapen
cyberrymdens papperskorgar
rymmer allt från senaste bekantskapen
till veckans skörd i våra Inkorgar




Fri vers av Rebellix
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-26 02:30



Bookmark and Share


  Kim Alexis
Ett av dagens i-landsproblem i ett nötskal - mitt i prick!
2007-07-29

    ej medlem längre
Den var kul!
Ja, det blir mycket skräp att kasta och du tycks sortera dina sopor väl...haha
2007-07-26

  ospray
Ha ha det var kul skrivet
och ack så sant.

applåd till dig !
2007-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Rebellix