Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sida efter sida

Sida efter sida i min egen livets bok
vänder jag
och när allt till slut är på tok
jag vänder åter blad

Sida efter sida där i Tegelstenen
spänningen stiger
men snart är jag på benen
vidare mot nya intriger

Sida efter sida, snart är mitten nådd
jag läser ord för ord
känner mig stundtals andfådd
lägger boken på mitt bord

snart är sista sidan vänd
snart är det slut på krutet
allt blir en återvändsgränd
snart ser jag framför mig slutet




Fri vers av Rebellix
Läst 472 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-21 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rebellix