Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som sörjer någon nära, sörjer ofta för länge

Glada stunder är inte för evigt,
men för evigt finns de glada stunderna kvar.




Fri vers av Rebellix
Läst 485 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-09 02:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rebellix