Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Surprise my eyes


Make me laugh today
surprise my eyes

Make me smile today
make my shoulders rise

Make me shine today
to surprise your eyes

Help me find myself
help me kill these lies




Fri vers av Rebellix
Läst 496 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-09 01:14



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Bra! : )
2008-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Rebellix