Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela världen


Även när allt känns meningslöst så ska du minnas:
för någon är du hela världen
och ibland finns hela världen i dig.




Fri vers av Rebellix
Läst 359 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-21 16:27



Bookmark and Share


  emmy&siri
vackert.
2008-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Rebellix