Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oceaner

Det är så svårt att förklara hur det känns
när Atlanten bokstavligen är en droppe i havet
jämfört med alla tårar jag skulle kunna gråta
över dig




Fri vers av Rebellix
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-21 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rebellix