Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför gick du när jag behövde dig som mest?


Varför gick du när jag behövde dig som mest?
Varför svek du när jag var som mest sårbar?
Varför ljög du när jag försökte vara ärlig?
Varför lät du mig fall när jag bad dig ta emot mig?

För du var svagare än jag någonsin kunde tro
För du var osäkrare än du någonsin visade
För du var räddare än du någonsin avslöjade
För du var mer öförberedd än du någonsin lät påskina

Men jag föraktar dig inte. Jag bara önskar att du hade stannat.





Fri vers av Rebellix
Läst 405 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-21 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rebellix