Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dialog med en liberal


"Vi lever i den bästa av världar
allt som behövs är att man strävar
var duktig och ät din spenat
så kan DU bli advokat!

Vår stad är som en gyllne dal
som en bergakungens sal
För vad mer kan man faktiskt önska
än parker, hus och oändlig grönska?

Inga brott och inga mord
sker här i vår trygga nord
Här är varje kvinna säker
här finns sjukvård som oss läker

Här behöver ingen svälta
hemlösa kan faktiskt tälta
Du är din egen lyckas smed
du är faktiskt född med sliversked!


Vi har det bra och bör inte klaga
nästan som uti en saga
Detta är vad jag är lärd!"

- säg mig, lever vi i samma värld?







Fri vers av Rebellix
Läst 511 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-09 02:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rebellix