Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


natten



vackra likt natten
dina ögons leenden

mening ur dagen











Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-26 08:44



Bookmark and Share


  Cris
mycket bra
2007-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP