Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppvind



guppande uppvind
seglar över sädesfält

ut mot havet




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-26 09:27



Bookmark and Share


  Jack E. Gladh VIP
Kan riktigt se och känna. Befriande vackert skrivet.
2007-07-26

  Jer
Scener från The Gladiator flöder i huvudet... med en gamla romersk segelfartyg bakom Russel Crowe... fint!
2007-07-26

  Cris
\"guppande uppvind\" vilket läckert uttryck.
2007-07-26

  Gunilla Söderström Hallström
Så fint beskrivet
det får mig att längta till österlen.
2007-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP