Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunga

Mat

knottrig
kall
skuren
i skivor

Smak

sött, surt
salt, bitter

Lek

hård, mjuk
bred och våt.

gör mig

Kåt





Fri vers av stefan VIP
Läst 555 gånger
Publicerad 2007-07-26 10:41



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Haha, roande läsning.
2007-08-24

    Bögen
Bra hantering av språket, och vad innehållet anbelangar så väcker det intresse...
2007-07-28

    bedragare
kul kanske.
2007-07-27

  Bjarne Nordbö
Den här var ju lysande.
2007-07-26

  ospray
he he klurigt skrivet
2007-07-26
  > Nästa text
< Föregående

stefan
stefan VIP