Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hatkärlek


Mord

DU
piller, sprit, antidepressiva
om, om igen
In, mera, ut lite
in mera, ut lite

Sprit, piller, upp, ner
om, om igen

hulkandets oförlåtliga smak
ut lite, in mera

Telefon
läkaren:
är din mamma.......?
50/50 bäst du kommer
lever slutat
för tillfället.

JAG

åker ner
ser dig
på brits
slang i arm.
bäcken vid sida

Tidigare
hitta dig
i badkar
rött av utrunnet liv

i säng, döv och smärtfri
av sprit och piller

stoppar fingrar i din hals
få dig vaken.

LVM .

Nu
stäng av maskin
mamma fri
jag får frid
pappa fri

Ansvar
Ditt.

Mamma
Det är ditt liv
Ditt ansvar!

Sluta skyffla
över det

mig

Älskar Dig






Fri vers av stefan VIP
Läst 244 gånger
Publicerad 2007-07-26 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stefan
stefan VIP