Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
drömmar


Liemannen

sover gott

Döden:

om jag tar dig nu?

Eftertanke

ok, synd

men ok.

vaknar

utsövd

och

Nöjd




Fri vers av stefan VIP
Läst 382 gånger
Publicerad 2007-07-26 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stefan
stefan VIP