Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svekfulla du

 

Du går på hennes plastiga
snöflingor i augusti och
håller skruvmejslar i händerna
över hennes labradorögon
utan att ens tänka på att
du kan tappa din balans och
göra henne helt blind.

 


Du gör henne så tillfälligt
lycklig med dina magiska
kyssar och ditt simsalabim
men så sorgsen med alla
tomma dagar du ger henne.

 

 

 

Svekfulla du.




Fri vers av ingentingflicka
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-26 21:30



Bookmark and Share


    amandala
bra text :D
2007-07-30
  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka