Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Distans

 

Jag behöver distans

för att se mig med dig

för att känna mig med dig

för att våga vara mig med dig

för att inte tappa bort mig i dig

Jag behöver distans

för att vara nära

mig




Fri vers av Blodros
Läst 876 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2007-07-27 08:51



Bookmark and Share


  aol
verkligen vilken känsla dikten förmedlar,
2014-03-25

  TiVa
Jo, trots tvåsamhet är man ensam i sig själv... Bra skrivet
2009-07-26

  Alva Blästa
wow.
koncist och skit bra!
2009-03-12

  Ellen Vivelavita VIP
Vissa texter är som skrivna på läskpapper för att uppfattas tydligt. Den här suger jag in. Sanna ord för mig.
2009-02-02

  Elisabeth VIP
Insiktfulla, vackra rader.
2009-01-24

  hurt and broken
Här har du lyckats fånga många
människors tankar i ord..!
Applåder!
2009-01-07

    Jojjan
Jag älskar och bokmärker den!
2008-09-03

  ordterroristen
fin avslutande motsägelse :)
2007-09-30

  ***Wicke***
Underbar
5+
2007-08-22

  Moa Martinsson
Underbar med hög igenkänningsfaktor...Särskilt i de sista tre raderna
*Applåderar*
2007-08-19

  EmiRa
Så bra skrivet...rakt in...
Bokmärkes...
2007-08-17

  Rosen VIP
Bra skrivet om den distans till en själv som är lätt att tappa..
tycker om, ger applåd!
2007-08-10

  Tellus Fortuna
Bra tankar.
Visst är det så att man behöver perspektiv för att kunna komma nära.
Hälsar Tellus Fortuna
2007-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros