Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om upprörda känslor


det ordnar sig

jag höll på att drunkna igår
stormen som svepte över mig tog andan ur mig
havet var grått och vågorna slog hårt mot min vita sand
övergiven på en öde ö
bortsvept i en dröm som aldrig kommer att bli sann
en passionerad lust av ingen ting
och så var du där
som en varm våg av längtan tog du mig i din famn
vaggade mig sakteliga till sömns
trygg somnade jag in med dina ord ringande i mina öron
du .. det ordnar sig




Fri vers av Zmultron
Läst 595 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-27 09:55



Bookmark and Share


  hero40
Bra poesi om upprörda känslor!
2007-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Zmultron
Zmultron