Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


rider



prästlig han rider
på sina höga hästar

ger ord till folket




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-27 10:32



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
Hahah! din tolkning är din och tyder
på livlig fantasi. Kul och bra! Tack!

/Fredrik
2007-07-28

    ej medlem längre
Min fantasi skenar i väg; att sätta på en nunna...
2007-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP