Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


tömde



tömde minnet
på gammalt liv

gav plats åt nytt




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 579 gånger och applåderad av 12 personer
Utvald text
Publicerad 2007-07-27 12:43



Bookmark and Share


  Alina Ögger
- Ja, visst är det så.
Oftast lättare sagt än gjort.
Vacker eftertanke.
Klockren!
Tack.
2007-08-05

  Cris
Så uppfräschande ord.. tack!
fint och kul med stjärnan
2007-07-29

  Jer
Hmm, om det vore så lätt.
Fint skriven Fredrik... o grattis!
2007-07-29

  aftermath
fin klokskap
2007-07-29

  Angeldust
ja det kan inte sägas bättre/tack för tänkvärd läsning, något jag jobbar med just nu kan inte komma bättre till pass för mig!
2007-07-29

  © anakreon VIP
Upplever mig sviken.
Behärskar ej tekniken.
Carl-Erik
2007-07-28

  AneLa
härligt, behöver nog jag också göra :)
2007-07-28

    Bodil Sandberg
Klokt att bereda plats för nya upplevelser - en jättefin senryu
2007-07-27

  Rachel Roth
är väl det som krävs för att vara i nuet...
väl åskådliggjort i din text
2007-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP