Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tyd dem, snälla


Dom förlorade drömmarnas barn

vi går ner för dom ensammas gata
vi är dom förlorade drömmarnas barn
kom du för att förlåta?
jag börjar bli så van...

hjärtat växer sig större
när det läker ännu en gång
satsar mitt sista sparade öre
på orden som jag stal från en film

en svartvitt vilsen dröm
har äntligen hittat hem
bland stadens alla smutsiga gator
var det bara jag som kom i kläm?

livet krymper sig mindre
när alla har lärt sig gå sin gång
slösar mitt sista sparade vin
lyssnar till dom förlorade drömmarnas sång




Fri vers av J P
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-27 14:22



Bookmark and Share


  Carlita
nu så.. hann jag läsa den innerligt :)

mkt vackra formuleringar Jonas.. den blev väldigt gripande fin denna.. jag tänker alltid på låtar när jag läser dina texter, eftersom jag vet du skriver låttexter också.. läsupplevelsen breddar på så vis när jag hör fiktiva toner i bakgrunden.. snyggt!
2007-07-27
  > Nästa text
< Föregående

J P
J P