Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fått mig på fall

Ingen hade väl trott
att hjärtat skulle slå
volter såhär intill
när jag tänker på dig

Men visst mitt hjärta ler
undrar om de var verkligt
när du vände om mot mig
de vackraste ögonen
hade redan fått mig på fall

Ja, de var visst smärtan som tog
rädslan för att våga tro på kärlek
den magkänslan som sa något
de vackraste ögonen
hade redan fått mig på fall

~ Du leker med mig~

Aldrig mer vill jag känna såhär
var kärleken inte mer än så...




Fri vers av Lindizz
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-27 22:44



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Kärleksamt, smärtsamt, i en undran som känslorna ligger invävda i. Kärlek är ett mysterium tills vi vet, och även då kan det ställas på nytt, med samma frågeställning...
2007-07-28

  issac.a.m
vackert...
2007-07-27

  Havsjungfrun
En fråga man ofta ställer sig efteråt..snyggt skrivet!
2007-07-27

    ej medlem längre
var kärleken inte mer än så här är det många av oss som frågar och har frågat oss själva. Förväntningarna för högt uppsatta får ofta den här effekten...
Snyggt skrivet! Verkligen fint!
2007-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz