Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängeln som kom


"Dina tårar blir mina

när hjärtat faller

och själen brister "

Sa: Ängeln som föll intill en sorgevacker själ




Fri vers av Lindizz
Läst 341 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-07-27 23:01



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Sorgligt vacker.
2007-07-29

  Carlita
änglafint.. en sån skulle man ha :) mkt fagert berättat
2007-07-28

  Micael Axelsson
Denna änglabild skapar en mjuk o sorglig bild, med ett par tröstnadsord uti natten när de som mest behövdes.
2007-07-28

  SusanneStrömstedt
Väldigt vacker!!Applåd!
2007-07-28

  nettizen
håller med... den här var fin, trots den sorgliga undertonen.
2007-07-27

    ej medlem längre
FIIIIIIIIIIIIIN!!
Och lite sorglig trots den vackra ängeln...
2007-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz