Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter att ha burit skulden i många år ger denna insikt en helt ny levande och blommande utsikt. Kanske en insikt med ny utsikt om avsikt....




Insikt med utsikt

År efter år
dag efter dag
samma slutsats

De lämnade mig
för att jag
inte dög

Men tänk om
de lämnade mig
för att de
inte orkade se
att de inte
kunde ge
mej det jag
behövde

 

07.07.29

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 325 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-29 12:43



Bookmark and Share


  Nina V A
slagtyngd i denna insikt
2007-07-31

    Maria Malm
Det här var en stor insikt med utsikt..tja varför kan det inte vara så..
2007-07-29

  KeL
En stor insikt som också får mig att fundera...mycket runt hur lätt det är att ta på sig skulden men också många tankar om hur känslan av att inte räcka till påverkar. Tack Lena!
2007-07-29

  Eline.P
En insikt med stor tyngd! Ett klart, rungande JA på sista styckets fråga! Jag tror många människor i alla åldrar släpar skuldtyngda på föräldrars och andra vuxnas oförmåga o tillkortakommanden.
2007-07-29

  Lena Renman
Hej
Funderade lite och lade till avsikt i inledande text.
Hm.. Vad är avsikten med det vi gör? Berättar vi det för andra? Om man får en insikt om en avsikt kan då utsikten ändras? jovisst kan den det.
2007-07-29

    ej medlem längre
YES!! Nu börjar vi närma oss pudelns kärna...*L*
Varför i helskotta skulle \"felet\" ligga just hos dig?
Strålande!
Bokmärker!
2007-07-29

  stella
Åh så skönt att tänka på denna dag...tack vännen!
2007-07-29

  * Ammi *
ja, tänk om det faktiskt är så? detta var en bra grunnare! vilken insikt, med vacker utsikt!!
2007-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman