Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till E


Det slog mig att...



Världens vackraste utsikt,

är en insikt.

Den gläntande dörren till ditt hjärta,

när du gråter.




Fri vers av Attimi
Läst 1035 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2007-07-28 10:03



Bookmark and Share


  svart ängel
Härlig! Orden verkar noga utvalda och varje ny fras blir en vacker vändning, en ny tanke. Jag gillar särskilt orden "när du gråter" för de förändrar hela textens betydelse och man måste genast läsa om den.
2010-01-08

    Zernatiah
kort dikt som rymmer mkt tankar, niceness ;)
2007-12-10

  LittleEm
Så vackert att det berör mig till tårar..
2007-07-28

    ej medlem längre
helt enkelt riktigt bra, 4 rader fulla av innehåll
2007-07-28

  Linneatystnad
som en pärla faller den in i mig medan jag förstår
2007-07-28

    Issand. VIP
braa!! vackert!
2007-07-28

  -Ulla Tilemo- VIP
Gemenskap i närhet. Fint förmedlat.
2007-07-28

  Leif Furstedt
Enkelt och vackert.
2007-07-28

  Mangal VIP
Ja, så bra! En fin upplevelse!
2007-07-28

  Marreb
Jättevackert!
2007-07-28

  ospray
Vackert skrivet

applåd!!!
2007-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Attimi
Attimi