Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanförskapet är det värsta

De babblar. Skrattar. Tittar. Fnissar. Pratar högre. Vänder ryggen åt.
Det står en mörk själ i skuggan och fryser av ensamhet.




Övriga genrer av singforabsolution
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-28 23:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Utanförskapet kan vara en oerhörd välsignelse.
Det finns ju fler om delar det.
Dessutom är det bara utanför som de verkliga färgerna kommer fram.
2007-12-02

  Havsjungfrun
Väl ordat..applåd!
2007-07-29
  > Nästa text
< Föregående

singforabsolution