Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är konstigt, ensamheten känns som störst när det finns männsikor omkring en tänker han.

Som en van skådespelare av högtsa klass går han fram till den stora stenen med stora steg och hoppar upp på den i en smidig rörelse. Som på en scen står han framför flera tusen männsikor som lyser av förväntan. Han drar på munnen, gör en gest med handen. De hörs glada skratt, sång och hojtande. Och plötsligt stämmer en gitarr upp i en enslig melodislinga. Folkhopen jublar och vänder sina ansikten mot den stora svarta scenen. Men nej, ingen ser mannen som står på den stora stenen på andra sidan folkhavet och bittert försöker se något över folkvimmlet. Det är konstigt, ensamheten känns som störst när det finns männsikor omkring en tänker han.




Övriga genrer av singforabsolution
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-29 00:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det kallas alienation.
2007-12-02

    Herr Ångest
Så sant så.. du är nåt viktigt på spåren... fortsätt söka.. o du skall finna... Vad innebär det att vi inte är ensamma förrän vi är bland andra el känner oss ensamma i synnerhet bland andra...?
2007-07-29

  frökenjulie
så sant, i bland kan man känna sig ensamast bland tusen i stället för när man verkligen är ensam?!
skum känlsa.
bra!
:)
2007-07-29
  > Nästa text
< Föregående

singforabsolution