Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gräl


spottande ord
fram och tillbaka

splittras på vägen
når aldrig fram



torkar med baksida av hand
inte bara tårar




Fri vers av katt.inc
Läst 375 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-29 09:28



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
när den ena talar
lyss den andra
med ett halvt öra

när den andra talar
lyss den första
med sitt halva öra

men barn, de lyssnar
när en minst anar det
o då med båda öronen
2007-08-27

  Lena Renman
Hej
Ja du precis så är det med gräl...
\" splittras på vägen
når aldrig fram \"
Du uttrrycker det så väl
lena
2007-07-29
  > Nästa text
< Föregående

katt.inc
katt.inc

Mina favoriter
förtätning
gropen