Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
älska kärlek smärta dröm


Min älskare!

Min älskare
Jag har lämnat denna värld för dej
Jag är inte mitt gamla jag längre
Jag är din älskare för alltid
Jag ser dej inte längre, men din bild är ritad i min fantasi
Regnet faller ner mot jorden för att släcka dess törst
Liksom jag väntar på din uppmärksamhet
Din skönhet har blivit min poesi
Och din skratt min sång
Och allt du är, har blivit en del av mig, ofrivilligt
Vi är inte åtskillda längre, du är hos mig hela tiden.
Du är min fantasi, drömmar, tankar, och morgondagens soluppgång
Jag sitter här väntande din sol, din värme
Jag fryser, jag gråter, jag våndas
För min älskare är inte här




Fri vers av Amoreboy
Läst 330 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-29 11:55



Bookmark and Share


  Sara Boström
Favoritrad:
Du är min fantasi, drömmar, tankar, och morgondagens soluppgång
2007-09-11

  Patrick K
riktigt bra skrivet!
2007-09-11

    Silverbjer
Hela dikten är ljvuvlig.. Tack!
2007-07-29

  Novemberblomman
Vad vackert! Raden : \"Du är min fantasi,drömmar,tankar och morgondagens soluppgång\" Och \"din bild är ritad i min fantasi\" är favvo !
2007-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Amoreboy