Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förför



månens moln lockar
förför efter grådagens

sol-och-vår-väder




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-29 22:57



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
haha så underbar!! applåd!
2007-08-16

  Cris
molnlockar var ett förföriskt ord ;-)
2007-07-30

  Gunilla Söderström Hallström
Du skriver så otroligt bra.
2007-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP