Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ångest djup


ångesten klär mig naken!

jag var en gång den orädda lejonet!
trygg, säker och lugn
nu är jag den sårade fågeln
liten, orolig och vettskrämd
rädd att rädslan ska bli stor
rädd att inte bli av med tårarna
ensam om nätterna
och inte kunna lita på ljuset
men än sen då!
rädslan har klät mig naken
och tvingat bort alla maskar
den har tvingat mig att titta djupt inom mig
och på djupet
den bottenlösa djupet
ja,där fanns jag




Fri vers av Amoreboy
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-30 01:25



Bookmark and Share


  Tildus
Vill hjälpa dig, flyg in till mig så ska jag tända lampan!
\"Rädslan har klätt mig naken\" ... härlig mening.. då rädslan är en otrygg plats.
2007-09-25

  Sara Boström
Känner igen mig väl i denna poesi som tvingar inåt. Beskriver väl ångestens väg.
2007-09-11

    Silverbjer
Genialiskt! Det är så det ska vara.. Läs min ... text, den gillar du nog;)
2007-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Amoreboy