Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drakpoesi

kudden mot mina ben
känns mest kuddvarm men
försöker snirkla mig fram
med bläck och gamla pennor
försvinner i draken och de
röda anemonerna samt
skuggkampen på min vägg

lika flytande som guldet
på drakens tunga är stoltheten
i hans fiende som klyver
tungan itu men lika fort
växer den fram igen
snirkliga växter bränner han
som brännässlor och
skuggorna skrämmer honom
allt mer medans draken
flyttar hans sol stelnar hans stolthet
formar man till en guldstaty
som visserligen gnistrar
när solen går upp igen
och draken stegrar sig
styrka växer i guldmånens sken




Fri vers av Issand.
Läst 518 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-07-30 15:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
och återigen
suck vad underbart(:
2009-06-01

  Gab
fantastisk.
2007-09-08

  Maria Zena Viklund
underbart!
2007-08-12

    ingentingflicka
Underbara ord. Och lika underbar fantasi. Men personligen tycker jag att det behövs några punkter. Om jag skulle läsa den högt skulle jag inte veta vart jag skulle andas.
2007-08-10

  Cizzi
jättefin . speciell och man kan se vart tanken var någonstans, eller vart jag tror den var.
super!
2007-08-02

  Nikolai Jungsin VIP
så rikt fantasifullt
2007-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Issand.