Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arbetets vardag



Det vokabulära kriget har precis börjat
slå dig ner och lyssna
känner du inte för att sitta får du stå
Dem personer som inte tål att hör bör vänta

ingen under 15 år

det spottas och fräser

inga nävar

bara taklingar
med runda rullande ord

du som ser
märker på kroppspråket

även för döva

blinda kan lyssna

kärleken fryser
ingen värme i dessa ord

slå dig ner

känn dig hemma
dettta är trots allt vardagen

alla älskar skvaller
så slå dig ner min vän och lyssna




Fri vers av Androgyna tankar
Läst 597 gånger
Publicerad 2005-04-02 05:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androgyna tankar
Androgyna tankar