Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Emotionell baksmälla


En mörk sommarnatt
lät jag orden svämma över

Nu värker de i dina tankar
och jag saknar dem
i min hemliga vrå

En alldeles för kall sommar
gav jag dig hela mig
och jag vaknade med en sorts
emotionell baksmälla
för jag vet

att du inte kommer vårda mina ord




Fri vers av Elisa-Linn
Läst 556 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-07-30 22:33



Bookmark and Share


  sol
oj
detta känns igen
\"systeryster\"
2008-03-09

    Bögen
Denna tycker jag om! Dels för att den bär ett av mina favoritteman - detta om utlämnandet... Men även för det nakna sätt du formulerar det på.
2007-08-03

  Mangal VIP
En oväntad text med flera bottnar, i mina ögon. Jag gillar tonen och det som strömmar ut mellan radererna. Väl skrivet.
2007-07-31

    Oprofessionell
oj du den här var riktigt fint skriven, men jag skulle dock ändra lite på styckeindelningen så att det såg ut ungefär

~

En mörk sommarnatt lät jag
orden svämma över

Nu värker de
i dina tankar och jag saknar dem
i min hemliga vrå

I en liten stuga en alldeles
för kall sommar gav jag dig hela mig
och jag vaknade med en sorts
emotionell baksmälla
för jag vet

att du inte kommer vårda mina ord


~

men som sagt det är bara ett förslag :)
2007-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Elisa-Linn
Elisa-Linn