Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trollspö

Som tom papperspåse
Som platta sulor
Som bortsopad ankskit
Som kapsyler i gruset
Som ett avdankat vinlotteri
Som moln man inte ser
Som dåliga magar
Som fjällande mörtar

Så blir jag sondmatad
När jag låter min tanke
Fastna vid dig

Du svekfulle

Jag kliver, står över, säger pass och hej då
Min hunger ska mättas
Med frukter 
Och då ska jag in i en frisk tugga söt

Jag står över
Friad i solsken
Botad i natt
Jag väljer min mat och jag sväljer
Det smakar jag, mig och min resning
Smakar min egen makt och mitt trollspö




Fri vers av vissla
Läst 613 gånger
Publicerad 2005-04-02 11:04



Bookmark and Share


  madinsane
jag är din hejarklack! heja heja heja.. you go girl ;) mycket bra skrivet. du inger hopp.
2005-04-02

    Bror
Underbart, helt i min smak!!
2005-04-02

  Silversmak
Kul ordval :D Gilla
2005-04-02
  > Nästa text
< Föregående

vissla
vissla