Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

He dies inside her

He stands beside her
Is soon astride her
Just want to hide her
When he dies inside her




Fri vers av Rebellix
Läst 363 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-31 11:32



Bookmark and Share


  Kim Alexis
Vilket härligt rimmönster. Jättefint!
2007-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Rebellix