Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Särdeles intelligent assistent..limerick

 

 

Så var det uppfinnaren från Kent

fick patent på en hushållsassistent

som städar o lagar mat

som syr kläder o diskar fat

o i sänghalmen är mäkta kompetent

 

Bs-07

 

 




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 420 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-07-31 14:31



Bookmark and Share


  Erik L
Här var det svårt att inte dra lite på smilbanden, tack för den!
2007-08-29

  Jaramald
Låter farligt om det skulle slå gnistor i sänghalmen!
Vad skulle vi göra om sängarna brann?
2007-08-01

    ingvar VIP
En tragisk text, enligt min uppfattning. Här är det sannerligen inte fråga om jämställdhet!
Ingvar
2007-08-01

    Bögen
En dylik multimaskin skulle man ha! Toppen!
2007-07-31

  © anakreon VIP
Hon är värd ett extra flin
om hon även har mjölkmaskin:D
Carl-Erik
2007-07-31

  Nina V A
Finns nog en enorm marknad för denna maskin, haha dina limerickar visar sannerligen prov på din fantasi, dess oerhörda och underbara omfång!
2007-07-31

  Eline.P
Haha...batteridriven? Hoppas isåfall att batteriet räcker hela vägen:)
Dina limerickar förskönar tillvaron väsentligt, vet du!!
2007-07-31

  Lillasyster F
Tja, bara han inte monterat hackkniven i assistenten innan han tar den med till sängen. I så fall har han ingen nytta av den i just det sammanhanget längre...

Roligt, fyndigt!
2007-07-31

  aol
hur får man tag i uppfinnaren hahahaha bravo
2007-07-31

  Anders P VIP
den kompletta hushållsmaskinen. Nu kan vi skrota alla förslag om subventioner för hushållsnära tjänster
2007-07-31

    Maria Malm
Det var mig en skicklig uppfinnare! Och en skön limerick!
2007-07-31

  Daniel_78 VIP
i sänghalmen mäkta kompetent
låter som ett suveränt komplement

bra limerickat
2007-07-31

  Antropofagen
hihi! en sån skulle man ha. tar du bort hushålls får den bättre flyt?
2007-07-31

  SusanneStrömstedt
Ha ha ha
2007-07-31

  Catrin
Finns de i två upplagor... (en rosa och en blå?) riktigt bra limerick!!
2007-07-31

    JJ VIP
Rackarn också! Jag som trodde jag var ensam om den uppfinningen! Applåd! Mvh. JJ.
2007-07-31

  ospray
Ha ha en klockren limerick från dig.

Applåd !!!
2007-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg