Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

El domingo

 

Tänk att en människa kan låta så varm

så kärleksfull

och visa sina öppna armar så mycket

genom sprakiga linjer

från Spanien till mig

till mitt lilla oroshjärta och förväntanskinder

 

Tänk att en kvinna efter fyra minuter

av samtal på ett nästanfrämmande språk

kan få mig trygg och känna det

som om jag kommer få en spansk mamma

där borta

 

Tänk att man kan vara så rädd

och förväntansfull

och nyfiken och ängslig

samtidigt

inför en resa som känns som

detfinnsingaordattbeskrivadetkännsbarasomaoooohwiiii

och

fjärilar i magen 

 

 




Fri vers av volatile
Läst 515 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-31 22:45



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Och biljetten färgades varm?
2007-08-02

  Albert
ja tänk...
särskilt tänker jag på den där fyraminuterstrygga kvinnan

det är intressant det där
och även aoooohwiiii:et

ja tänk...
2007-08-01

  Carlita
kanske en av de bästa känslorna, en förestående resa som ska ta en ut i världen för nya upplevelser.. välbeskrivet, o underbart om din spanska \"mamma\" o resfebern :)
2007-07-31
  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile