Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Somliga dagar kan man inte göra någonting åt.


Splittrad, rastlös.


letar efter mig själv
förkastar det jag hittar

spänningsfälten är desarmerade

jag glömde säga till mig
vad jag skulle gjort idag

pliktmoralen når inte hit
jag är på dagdrift

och hjärnan ett kluvet djur
ett bökande jordsvin
som skyr sin halva främling




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 475 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-01 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger