Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett utkast skrivet 1 augusti 2007, 02:29 som jag nu publicerar


Passionens Ode

Mitt hjärtas längtan
flödar över
likt solens glödande protuberanser
i en kärlekens solstorm!

Böljar fram och åter
slukar strandens sanddynor
likt hungriga läppar
omättliga i sin kärlekstörst!

Passionen min är aldrig sinande
kastar sig likt vargar över dig.
Slukar dig och lämnar inget
över åt hyenorna!

En kärlek ständigt förtärande
ändå med oförstörbar styrka och frenesi
som lever ett evigt liv!




Fri vers av Stjärnöga
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-04 03:04



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Vacker kärlekspoesi med skönmålande bilder om passionens hetta.
2007-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga