Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det här är dagen


Det här är dagen

och jag kallar den ljus

och den innehåller

allt bortom natten,

som är mörker

Det här är dansen

över den upplysta jorden

och meningen

är du


Det här är musiken

och jag kallar den ljud

och den innehåller

allt utom tystnaden



som är bortvaro av

ditt andentags vingslag

mot min hals




Fri vers av katharsis
Läst 627 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-01 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

katharsis
katharsis