Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vi är här



jag låter ditt öra falla in mellan mina tänder
innan jag biter lite lätt
planerat
eftersom jag vet att det lockar fram ditt leende


och det känns så jävla bra


nu


när vi är här


när jag låter insidan av mina läppar
landa på din hals
när jag smakar dig
lämnar kvar en fuktig fläck på din hud
och känner hur dina andetag viskar;


att du gillar kyssar på halsen







Fri vers av Bodja
Läst 562 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-01 18:55



Bookmark and Share


  Tav
jag kan liksom inte riktigt sluta le nu, fast egentligen, varför skulle jag? för skriva, unge herr sandberg, det kan du :)
2007-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Bodja
Bodja