Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrevs 20070521


En Spådom

(\"Så många möten
Så många människor
Så många människomöten\")

En dag skall du uppdyka
Ja, en dag skall vi mötas
Du & jag plus ett möte

Du skall komma med elden
Tända mig lysande likt en fakla
Tala om vad ordet \"två\" innebär

En dag när åren har gått
Skall Du komma redo till mig
Erbjuda en famn, samt begära en

Men först då, icke innan
Tidigare får det ej ske
Ty, jag är slocknad aska nu

(Och du är endast en tigerunge)




Fri vers av LadyNight
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-02 21:18



Bookmark and Share


  hero40
En fin text!
2007-08-02
  > Nästa text
< Föregående

LadyNight
LadyNight