Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
20080327 "-Vet ni vad? Jag överlevde. Och nu ska jag ta över världen..."


"Överlevnad"

Jag tuggar luft om nätterna,
fyller min mage med meningslöshet
En efter en, jag förtär era spår
svälter bort alla minnen till ingenting

(All svekfullhet ni gav mig i gåva)

Klär av mig plagg efter plagg,
alla sårskorpor skalas stillsamt av
Snart står jag naken och nyfödd



...och ni finns inte längre kvar




Fri vers av LadyNight
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-27 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LadyNight
LadyNight